Verdachte van mishandeling aangehouden op de Vriesestraat

21 juni 2010

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is op 19 juni rond 21.50 uur op de Vriesestraat aangehouden. Hij was daar een 48-jarige man uit Dordrecht tegen het lijf gelopen. Deze man was kort daarvoor een feestje achter de rug en droeg een Schotse kilt. De verdachte vond het kennelijk leuk om aan de kilt te trekken en de man te treiteren.

Toen deze het op een gegeven moment spuugzat was en hij de verdachte van zich wegduwde, begon de 25-jarige hem te slaan. Het slachtoffer viel en kreeg er nog een paar trappen bij. Inmiddels gearriveerde agenten pakten de man op en namen hem mee naar het bureau. Na een nacht politiecel en verhoor is hij heengezonden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij liep kneuzingen op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.