Schooljeugd doet politie-fitheidstest

21 juni 2010

DORDRECHT - Leerlingen van groep 7 en 8 van de Wielingenschool aan de Maasstraat en Dintelstraat gaan deze week de fitheidstest van de politie doen. Onder leiding van een sportconsulent van Sportbedrijf Dordrecht hebben de kinderen de afgelopen weken getraind. De snelste leerlingen krijgen uit handen van wijkagente van de Dordtse wijk Staart Betül Kilci een prijsje uitgereikt.

Het mes snijdt aan meer dan twee kanten. Voor de wijkagente is kennen en gekend worden van enorm belang en zij heeft als initiatiefnemer van het sporten de jeugd en de scholen in haar wijk nog beter leren kennen. Uiteraard heeft de wijkagent de voorbereiding aangegrepen om in het contact met de jeugd de kinderen te vertellen over het werk van de politie en hoe belangrijk het is om in de toekomst op het rechte pad te blijven. De kinderen zelf varen er ook wel bij, want werken aan je lichamelijke conditie is altijd goed.

Op 22 juni zal wijkagent Kilci tussen 11.30 en 12.00 op de Wantijschool aan de Wielingenstraat 103 de prijs voor de fitste leerlingen uitreiken. Twee dagen later zijn de snelste leerlingen van de Wantijschool locatie Maasstraat aan de beurt. Deze uitreiking vindt plaats in de gymzaal aan de Dintelstraat plaats.
Media die de prijsuitreiking willen bijwonen, zijn welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.