Vrachtwagen in brand op bedrijfsterrein aan de Saffier

22 juni 2010

DORDRECHT - Op een bedrijfsterrein aan de Saffier is op 21 juni is de cabine van een vrachtwagen in brand geraakt. Er raakte niemand gewond. De bestuurder zag ineens rook van achter zijn stoel vandaan komen en direct daarop vlammen.

Een van zijn schoenen raakte verbrand. De man kon toch nog op tijd ontsnappen en de brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak van de brand is onbekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.