Mannen aangehouden na vechtpartij in de Blanckenburgstraat

22 juni 2010

DORDRECHT - Twee vechtersbazen van 45 en 22 jaar uit Dordrecht zijn om 01.00 uur op de van Blanckenburgstraat aangehouden. Ze hadden met elkaar in een woning op dat adres gevochten en elkaar in het gezicht geslagen.

Agenten troffen een chaotische situatie aan en wisten de boel te kalmeren. De twee hadden ruzie, omdat de oudste dacht dat de 22-jarige verdachte geld van een familielid had gestolen. Beiden zijn ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.