Man slaat andere man in het gezicht: verdachte aangehouden op de Steegoversloot

23 juni 2010

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht is op 22 juni op de Steegoversloot aangehouden. Hij had even daarvoor ruzie gemaakt met een winkelier in dezelfde straat. Daarbij zou 56-jarige slachtoffer uit Dordrecht klappen in zijn gezicht hebben gekregen.

De verdachte zou ook de bril van het slachtoffer vernield hebben. De twee hadden een zakelijk geschil. De winkelier heeft aangifte gedaan en de verdachte is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.