Werkbezoek burgemeester Brok aan ASZ

25 juni 2010
Werkbezoek burgemeester Brok aan ASZ

DORDRECHT -Burgemeester Arno Brok van Dordrecht en wethouder Harry Wagemakers (Gezondheidszorg) hebben vrijdagmiddag een kort kennismakings- en werkbezoek gebracht aan de locatie Dordwijk van het Albert Schweitzer ziekenhuis en aan de nieuwe gebouwen van het Gezondheidspark.

De relatief nieuwe stadsbestuurders maakten tevens kennis met de eveneens kort geleden aangetreden bestuursvoorzitter Pier Eringa van het ziekenhuis. Hij gaf een korte presentatie over de wijze waarop het ziekenhuis is georganiseerd. Brok en Wagemakers maakten een wandeling over de kinderafdeling en door een deel van de nieuwbouw, waarbij zij ook een van de bestralingsbunkers van het Erasmus MC binnengingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.