Vrouw op fiets gewond na aanrijding met auto op de Savornin Lohmanweg

25 juni 2010

DORDRECHT - Een 23-jarige vrouw uit Dordrecht is donderdagmiddag 24 juni gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. De vrouw reed met haar fiets over de Savorin Lohmanweg in de richting van de Groen van Prinstererweg.

Ter hoogte van de Troelstraweg wilde de vrouw linksaf slaan. Daarbij zag zij een personenauto die haar juist wilde inhalen over het hoofd. De 25-jarige Dordtse bestuurder van de auto kon de vrouw niet meer ontwijken, waardoor een aanrijding ontstond.

De vrouw kwam tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. Daarbij liep zij verwondingen op aan haar schouder en arm. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.