Twee meisjes aangehouden voor winkeldiefstal aan de Johan de Wittstraat

25 juni 2010

DORDRECHT - Donderdagmiddag 24 juni zijn een 15-jarig meisje uit Zwijndrecht en een 16-jarig meisje uit Gorinchem aangehouden voor winkeldiefstal. Het tweetal probeerde bij een kledingwinkel aan de Johan de Wittstraat kleding mee te nemen zonder deze te betalen.

Toen de twee vervolgens de winkel wilden verlaten, ging het alarm af. Hierop zijn de meisjes door winkelpersoneel staande gehouden. De politie kwam ter plaatse en nam het tweetal voor verhoor mee naar het bureau. Daar bleek het tweetal ook bij een andere kledingzaak een kledingstuk te hebben gestolen. De meisjes zijn diezelfde dag na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.