Vreemde man in de tuin aan de Weeskinderendijk

26 juni 2010

DORDRECHT -Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is in de nacht van vrijdag 25 juni op zaterdag 26 juni door de politie aangehouden op de Weeskinderendijk. Een bewoner daar hoorde verdachte geluiden uit zijn tuin komen en nam poolshoogte.

Hij trof de vreemdeling aan die er als een haas vandoor ging. De politie werd gealarmeerd die met meerdere collega’s en een politiehond in de omgeving zocht. De politiehond pikte een spoor op wat de politie weer leidde naar de achtertuin van de betreffende bewoner. Deze keer mislukte de vluchtpoging van de man en werd hij aangehouden.

Onderzoek aan de woning evenals bij naastgelegen woningen wezen uit dat er geen beschadigingen waren aan deuren of kozijnen. Vooralsnog bleek er ook nergens ingebroken. De verdachte is ingesloten en zal worden verhoord.


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.