Duo aangehouden na vernieling auto's aan de Halleyweg

27 juni 2010

DORDRECHT -De politie heeft in de nacht van zaterdag 26 juni op zondag 27 juni twee jongens van 15 en 16 jaar uit respectievelijk Papendrecht en Dordrecht aangehouden op verdenking van vernieling. De 15-jarige werd die nacht op de Halleweg in de kraag gevat door een getuige die zag dat de knul samen met zijn vriend spiegels van auto’s trapten.

De politie werd ingeseind die ter plaatse kwam en hem aanhield. De 16-jarige was toen al thuis maar werd opgesnord en ook aangehouden. Beiden zitten nog vast. Tenminste vijf auto’s zijn vernield. De eigenaren van deze auto’s en mogelijk nog andere vernielde voertuigen op de Halleyweg worden verzocht aangifte te doen. Dit kan via internet >

www.politie.nl\zuid-holland-zuid

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.