Beter Voor Dordt roept de hulp van het college in nav artikel “Huishoudens zonder water”

28 juni 2010
Beter Voor Dordt roept de hulp van het college in nav artikel “Huishoudens zonder water”

DORDRECHT - In AD de Dordtenaar van 25 juni 2010 staat een artikel "Huishoudens zonder water". De GGD maakt zich zorgen over de afsluiting van wanbetalers. Dit omdat het waterbedrijf Evides, na vonnis van de rechter het water, afsluit bij wanbetalers in Dordrecht en er enorme gevaren dreigen te ontstaan voor de volksgezondheid. Mensen kunnen niet meer naar de wc, zich niet wassen, niet koken, geen medicijnen slikken en in hun huizen kruipt ongedierte rond.
 
De fractie van Beter Voor Dordt heeft hierop een e-mail aan alle collegeleden gezonden met de vraag: Wat kan de gemeente doen als het water wordt afgesloten wordt en daardoor gezondheidsproblemen ontstaan?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.