Schietincident op de N3

29 juni 2010

DORDRECHT - Op de N3 heeft zich op 28 juni rond 13.30 uur een schietincident voorgedaan. Het incident ontstond, nadat eerder die dag in de buurt van Antwerpen een gewapende overval was gepleegd en de verdachten naar Nederland vluchtten.

Vanaf de grensovergang Hazeldonk zette de Koninklijke Marechaussee de achtervolging in, die eindigde op de N3 waar de auto van de verdachten in de file vastliep. Motorrijders van de Koninklijke Marechaussee wilden tot aanhouding overgaan en er werden twee schoten gelost.

Niets of niemand werd geraakt en de verdachten wisten te ontkomen door in tegengestelde richting hard weg te rijden. Daarbij raakten zij enkele in de file staande auto’s die daardoor blikschade opliepen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.