Verwarde man met mes aangehouden op de Vest

29 juni 2010

DORDRECHT - Een agent van de vrijwillige politie heeft in zijn vrije tijd een 54-jarige man met onbekende woonplaats aangehouden. Hij liep op de Vest met een om zich heen mes te zwaaien, zonder overigens ermee te dreigen.

De agent zag het gebeuren en hield de man aan, daarbij geassisteerd door een collega van de afdeling Toezicht.. De man was erg verward. Pas na een paar uur cel kon hij verhoord worden. Hij wist nog wel dat hij behoorlijk gedronken had en medicijnen had gebruikt, maar hij wist zich van het mes niets te herinneren. Hij is, zonder mes, heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.