Laveloze verdachte aangehouden op de Kotterstraat

29 juni 2010

DORDRECHT - Een nog onbekende man is op 28 juni op de Kotterstraat aangehouden. Een getuige zag dat hij op de Loggerstraat een antenne van een auto vernielde. De politie werd gebeld en de man werd snel gevonden.

Hij was volstrekt van de wereld en zwaar onder invloed van drank en/of drugs. Bij de man werden kleine hoeveelheden (vermoedelijk) cocaïne aangetroffen. De man kon niet worden verhoord, want hij viel op het politiebureau direct in slaap. Op 29 juni zal een nieuwe verhoorpoging worden gedaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.