Vader en zoon aangehouden voor slaan jongen op het Boris Pasternak-erf

29 juni 2010

DORDRECHT - Twee Dordtenaren van 51 en 13 jaar, vader en zoon, zijn op respectievelijk 28 en 29 juni in Dordrecht aangehouden. De 13-jarige had rond 21.45 uur op het Boris Pasternak-erf ruzie gemaakt met een 15-jarige plaatsgenoot, waarbij over en weer klappen waren gevallen.

De aanleiding van de ruzie was een kleinigheid. De 13-jarige bedreigde de jongen haalde er vervolgens zijn vader bij, die ook een paar klappen uitdeelde. Het slachtoffer hield er blauwe plekken aan over. De 13-jarige werd ter plaatse aangehouden. De vader meldde zich een paar uur later op het politiebureau, het was toen inmiddels 29 juni geworden. Beiden zijn ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.