Verhage Dordrecht opent nieuw terras

29 juni 2010
Verhage Dordrecht opent nieuw terras

DORDRECHT - Verhage Cafetaria/Restaurant op winkelcentrum Bieshof timmert flink aan de weg: het heeft een volledig nieuw terras gekregen met 60 zitplaatsen. Met het mooie weer kunnen bezoekers niet alleen genieten van het zonnetje, maar ook van een lekkere snack met een drankje erbij.

Maar ook op andere gebieden zit eigenaar Walter Weeda niet stil. Hij vertelt enthousiast: "We hebben ons assortiment nu ook uitgebreid met het bekende Dordtse Brokkinggebak en kunnen ook een wijntje aanbieden bij een maaltijd. Tot 1 juli hebben we een mooie actie: een satémenu met een flesje wijn voor nog geen 10 euro.

Verder zijn onze Twist ijsjes deze zomer een echte publiekstrekker. Deze ijsjes zijn verkrijgbaar met aardbeien & koekjes, M&M's en stroopwafel."

Verhage Dordrecht is niet zomaar een cafetaria. In 2009 eindigde Verhage Dordrecht op een mooie 35e plaats in de Cafetaria Top 100. Ook dit jaar doet Verhage weer mee met de verkiezing. Weeda: "Dit jaar gaan we voor minimaal dezelfde positie, maar gezien onze verbeteringen het afgelopen jaar, rekenen we toch wel op een mooie stijging. In oktober weten we meer, want dan verschijnt de uitslag!"

In samenwerking met Dordrecht.net heeft Verhage Dordrecht tot 31 juli 2010 een scherpe actie: een beker frites voor een euro! Klik hier voor de korting bon.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.