Gemeenteraad van Dordrecht herdenkt oud burgemeester Van Zuuren

29 juni 2010

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht heeft vanmiddag oud-burgemeester Jan H. van Zuuren herdacht als een sociaal bewogen mens. Burgemeester Arno Brok sprak ook tot de familie van de oud-burgemeester, die de plechtigheid in het Stadhuis bijwoonde. Van Zuuren overleed vorige week. Hij had al vijf jaar eerder zijn publieke optreden afgesloten.

De oud-vakbondsman was lid van het college van burgemeester wen wethouders van 1963 tot en met 1985. Het was uniek dat hij van wethouder burgemeester werd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.