Aanrijding op de Suze Groenweg-erf loopt goed af

30 juni 2010

DORDRECHT - Een aanrijding tussen een personenauto en een 5-jarige jongetje uit Dordrecht is goed afgelopen. Het mannetje liep op 29 juni rond 17.35 uur op het Suze Groeneweg-erf tussen twee auto’s door de weg op en werd geraakt door de auto die bestuurd werd door een 29-jarige vrouw uit Dordrecht.

Een ambulance kwam ter plaatse en het jongetjes werd direct uitgebreid onderzocht. Wonder boven wonder bleek hij niets te mankeren. Wel was hij erg geschrokken. Hij heeft daarom van de agenten een knuffelbeertje gekregen en kon daarna met zijn moeder naar huis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.