Vrouw voor vernieling aangehouden Cornelis Trompweg

30 juni 2010

DORDRECHT - Een 31-jarige vrouw uit Dordrecht is op 29 juni rond 23.30 uur op de Cornelis Trompweg aangehouden. Ze was op bezoek bij haar ex, maar wilde zijn woning niet verlaten toen hij daarom vroeg.

Er ontstond ruzie, waarbij de vrouw met een stoel een glazen tafel vernielde. De man belde de politie en de ter plaatse gekomen agenten namen de vrouw mee. Mogelijk had ze gedronken. Ze heeft de nacht in de politiecel doorgebracht en zal worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.