Emballagebonnendief aangehouden op het van Oldenbarneveltplein

01 juli 2010

DORDRECHT - Een 34-jarige man met onbekende woonplaats is op 30 juni op het van Oldenbarneveltplein aangehouden. De man had daar in een supermarkt met een schroevendraaier emballagebonnen uit een doosje gepeuterd.

Klanten konden daar hun bonnetjes in stoppen en de waarde ervan gaat naar een goed doel. De man vond zichzelf kennelijk een beter doel. Het personeel betrapte hem en droeg hem over aan de politie. De man is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.