Contractondertekening DrechtwerkGastvrij en ISS Cateringservices

02 juli 2010 door Paul Schrandt
Contractondertekening DrechtwerkGastvrij en ISS Cateringservices

DORDRECHT - De eerste stappen zijn gezet om Drechtwerk om te vormen van een productiebedrijf naar een ontwikkelbedrijf met doorstroommogelijkheden. In ISS Cateringservices heeft DrechtwerkGastvrij de partner gevonden om dit op het gebied van contractcatering mogelijk te maken.

ISS en Drechtwerk hebben gezamenlijk een contract opgesteld waarin staat dat Drechtwerk mensen opleidt tot gekwalificeerde cateringmedewerkers en first supplier wordt van ISS die de kandidaten een reguliere werkomgeving kan bieden.  
Op vrijdagmiddag 2 juli om 15.00 uur werd het contract door beide partijen ondertekend.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.