Ernstig gewond na val met bromfiets op de rijksstraatweg

04 juli 2010

DORDRECHT - Op de Rijksstraatweg is op vrijdagavond 2 juli omstreeks 23.00 uur een 57-jarige man uit Dordrecht gewond geraakt toen hij met zijn bromfiets ten val kwam. Een getuige zag de man voor zich rijden en een paaltje proberen ontwijken.

Dit mislukte waardoor de man de macht over het stuur kwijt raakte en vervolgens met een harde klap op de linkerkant van de weg terecht kwam. Vermoedelijk reed de man onder invloed van alcohol en overtrad hij de toegestane snelheid. In het ziekenhuis is bloed afgenomen voor onderzoek.

De man is met een schedelbasisfractuur overgebracht naar de intensive care van het Erasmus MC.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.