Winkeldievegge op heterdaad aangehouden op het Statenplein

04 juli 2010

DORDRECHT -Op zaterdagmiddag 3 juli is omstreeks 17.00 uur een 24-jarige vrouw aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw werd door een winkelmedewerker van een kledingzaak aan het Statenplein opgemerkt toen zij met 7 kledingstukken met een waarde van ruim honderd euro de paskamer inliep.

De vrouw kwam de paskamer weer uit met de kleding in een plastic tas en wilde zonder te betalen de winkel uitlopen. Een beveiligingsmedewerker hield de vrouw aan en droeg haar over aan de politie. De vrouw is na verhoor heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.