Beschonken man aangehouden op de Thorbeckeweg

04 juli 2010

DORDRECHT -Een 29-jarige Rotterdammer is op zaterdagavond 3 juli omstreeks 19.00 uur aangehouden nadat hij in beschonken toestand overlast veroorzaakte aan de Thorbeckeweg. De man kreeg onenigheid met zijn ex-vrouw die haar ex-man de deur uitzette.

De vrouw, eveneens onder invloed van alcohol, belde de politie toen de man opnieuw terugkwam. Toen de agenten ter plaatse kwamen zagen zij de man in hun richting plassen en gillend over straat lopen. Hij werd aangehouden voor openbare dronkenschap en wildplassen. Onderweg naar het politiebureau bleef hij schelden en spugen.

Bewoners gaven aan de situatie beu te zijn en actie te ondernemen richting de woningbouwvereniging. Op zondagmorgen 4 juli werd de man na een nachtje in de cel met twee bekeuringen heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.