Politie onderzoekt brandstichting aan de Rijksstraatweg

05 juli 2010
Politie onderzoekt brandstichting aan de Rijksstraatweg

DORDRECHT - De politie stelt een onderzoek in naar aanleiding van een brand die zondagavond 4 juli heeft gewoed op een terrein aan de Rijksstraatweg. Het is de tweede keer dat er op dit terrein van een takelbedrijf brand is en de politie gaat er vanuit dat er sprake is van brandstichting. Dit keer gingen 16 autowrakken in vlammen op.

De brandweer had na een kwartier de brand onder controle. De politie vraagt getuigen van deze brand die rond 01.10 uur ontstond zich te melden bij de politie op 0900-8844 of via het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.