Emoties in de politieke arena op tv

06 juli 2010

DORDRECHT - Woensdag 7 juli komen aan de hand van belangwekkende maatschappelijke onderwerpen de emoties van en over de politici uit de gemeenteraad van Dordrecht weer voorbij.

TV Dordrecht maakte ook het afgelopen jaar het veelbekeken, gewaardeerde en besproken programma Dordtse Kwesties.  Hoogtepunten uit de politieke discussies en de invloed van de inspraak van de burgers op de besluitvorming in de gemeenteraad van het afgelopen jaar, worden woensdag 7 juli vanaf 18:15 uur elk uur uitgezonden.

Politiek verslaggever en eindredacteur van het RTV Dordrecht nieuws, Auke Bullema stelde het programma samen. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet de met limonaderietjes spelende wethouders, de raadsleden die een borrel dronken tijdens  de behandeling van het onderwerp jeugd en alcoholmisbruik, de glasheldere inspraak bij de Stadswerven, de coalitievorming en de niet te realiseren wens van een vrouwelijke wethouderskandidaat?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.