17 jarige aangehouden voor poging inbraak aan de Reigerstraat

10 juli 2010

DORDRECHT - Een 17-jarige inwoner van Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 juli aangehouden voor poging tot inbraak in een flat aan de Reigerstraat. Een getuige zag rond 03.00 uur dat een man probeerde in te breken en belde direct de politie.

Die was snel ter plaatse en kon de verdachte op de Boeroestraat aanhouden. De ouders van de minderjarige jongen zijn door de politie op de hoogte gesteld. De verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.