Man rijdt door na aanrijding op de Baanhoekweg

13 juli 2010

DORDRECHT - Een 24-jarige man uit Dordrecht is op 11 juli aangehouden. Op de Baanhoekweg had kort daarvoor hij een andere auto aangereden om vervolgens weg te rijden. De bestuurder van de andere auto waarschuwde direct de politie, waarop agenten naar de verdachte uitkeken.

Op de Johannes Spaanstraat werd hij aangetroffen en aangehouden. Hij gaf toe de aanrijding te hebben veroorzaakt en zei bang te zijn geworden, omdat hij geen rijbewijs heeft. Ook bleek dat hij de auto van een familielid had ‘geleend’, zonder dat deze daar overigens van op de hoogte was gesteld. Na zijn verhoor is de man heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.