Verdachte van mishandeling aangehouden in de binnenstad

13 juli 2010

DORDRECHT - Een 28-jarige man uit Dordrecht is op 12 juli rond 02.00 uur in de binnenstad van Dordrecht aangehouden. Hij had zijn vriendin in haar gezicht geslagen, waarbij zij een gebroken jukbeen opliep. De twee hadden ruzie gekregen, nadat het slachtoffer laat was thuis gekomen na een avondje voetbal kijken in de binnenstad.

Dat kon de man kennelijk niet verkroppen en er ontstond ruzie. De vrouw wilde geen aangifte doen. Doordat ze zichtbare en flinke verwondingen had en uit het onderzoek duidelijk was dat de man die had veroorzaakt, gingen de politieagenten toch tot aanhouding over.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.