Aanhouding voor belediging van politie agenten en laten zien geslachtsdeel aan de M.H. Trompweg

17 juli 2010

DORDRECHT - Een 37-jarige inwoner van Dordrecht is vrijdagavond 16 juli aangehouden op de Mr. Hapertsz Trompweg. De man liep met zijn geslachtsdeel open en bloot in de rondte nadat hij had geplast en was behoorlijk onder invloed van alcohol.

Besloten werd de man aan te houden en mee te nemen naar het bureau. Hier was hij het echter niet mee eens waarna hij de politieagenten begon te beledigen. Dit heeft de man volgehouden totdat hij in de cel zat. Na het uitslapen van zijn roes mag hij weer naar huis in het bezit van een aantal bekeuringen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.