Man aangehouden voor vernieling op het Suze Groeneweg-erf

18 juli 2010

DORDRECHT - Een 51-jarige inwoner van Dordrecht is zaterdagavond 17 juli aangehouden voor vernieling. De man had in de woning aan het Suze Groeneweg-erf ruzie gehad met zijn vriendin en had daarbij een ruit ingeslagen.

Hierbij was hij zelf lichtgewond geraakt. De politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij is inverzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.