Echtpaar aangehouden wegens mishandeling

20 juli 2010

DORDRECHT - Een 31-jarige man uit Dordrecht en zijn 23-jarige vrouw zijn op 19 juli in hun woonplaats aangehouden. De twee hadden om een futiliteit ruzie gehad, waarbij de gemoederen zo hoog opliepen dat de onenigheid uitmondde in geweld. De man zou zijn vrouw met zijn vuisten en met een aantal voorwerpen geslagen hebben.

De echtgenote pakte daarop een scherp voorwerp en stak daarmee de man in zin schouder. Hij liep een wond op die in het ziekenhuis gehecht moest worden. Beiden werden aangehouden, zijn ingesloten en worden verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.