Brand in woning aan de Graveerstift

21 juli 2010

DORDRECHT - Een brand aan het dak van een woning aan de Graveerstift heeft tot forse schade aan in totaal vier woningen geleid. Rond 16.30 uur was een 22-jarige Dordtenaar met een gasbrander bezig bij een dakgoot van een van de woningen, toen plotseling het dakbeschot vlam vatte.

Het vuur verspreidde zich onder de dakpannen en pogingen van de man om de vlammen te doven, mochten niet baten. De brandweer was er snel bij met onder meer twee hoogwerkers, maar kon niet voorkomen dat de daken van vier woningen forse schade opliepen.

Om geen brandhaard onontdekt te laten heeft de brandweer verschillende woningen van binnen en van buiten geïnspecteerd, waarbij onder meer dakpannen werden weggehaald. Rond 18.00 uur was de brand meester. Een buurman had rook ingeademd en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.