Vrouw berooft op de Zuidendijk, politie zoekt getuigen

21 juli 2010

DORDRECHT - Een 70-jarige fietsster uit Dordrecht is op 20 juli om 10.25 uur door een onbekende man beroofd van haar handtas. De vrouw reed op de Zuidendijk in de richting van het Wielwijkpark toen ze ter hoogte van de spoorwegovergang bij de N3 iets aan haar fiets voelde. Ze keek om en zag dat een man haar handtas uit haar fietstas haalde en wegfietste.

De vrouw stopte en rende nog naar hem toe om hem tegen te houden, maar dat lukte niet. De dader sloeg na de beroving rechtsaf en reed over het fietspad weg in de richting naar de Abraham Kuyperweg/Domela Nieuwenhuisweg.De dader had een donkergetinte huidskleur, was tussen de 25 en 30 jaar, droeg een wit T-shirt, een beige korte broek en een petje.

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en vraagt hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de Recherche in Dordrecht. Ook mensen die de verdachte (her)kennen aan de hand van het signalement wordt gevraagd te bellen. Dat kan ook anoniem op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.