Drugs gevonden aan de Hugo de Grootlaan

23 juli 2010

DORDRECHT - Politiemensen hebben bij twee aangehouden verdachten drugs gevonden. Agenten controleerden op donderdagavond 22 juli 2010 de twee die in een auto reden op de Hugo de Grootlaan in Dordrecht.

De ene man van 41 jaar uit Dordrecht had negen bolletjes vermoedelijk cocaïne bij zich. Verder vonden de politiemensen in de auto van de andere 48-jarige man uit Dordrecht een paar brokjes hasj. Deze verdachte had ook nog een boete openstaan van ruim honderd euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.