Drietal aangehouden op station Dordrecht na zwartrijden en bedreiging

25 juli 2010

DORDRECHT - De politie heeft op zondag 25 juli rond de middag drie Fransmannen van 18, 21 en 22 jaar aangehouden op het station in Dordrecht. Het drietal zat in de trein van Brussel naar Amsterdam en alle drie hadden geen treinkaartje.

De hoofdconducteur vroeg vervolgens om hun legitimatie maar die kreeg hij niet. Een van drie mannen bedreigde de NS-medewerker toen met de dood. Op station Dordrecht werd daarom de hulp van de politie ingeschakeld. Die hield de drie mannen aan en sloot ze in. De hoofdconducteur heeft aangifte gedaan. De zaak zal overgedragen worden aan de Spoorwegpolitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.