Vrouwen verdacht van diefstal tas; vrouw mishandeld en beledigt agent

25 juli 2010

DORDRECHT - Twee vrouwen van 20 en 36 jaar uit Dordrecht zijn in de vroege ochtend van zondag 25 juli door de politie aangehouden op verdenking van diefstal van een tas. De twee namen de tas weg in een horecagelegenheid aan de Houttuinen.

De vrouw van wie de tas was, had dit snel door en meldde dit aan de beveiliging. Een van de beveiligers nam daarop poolshoogte in het damestoilet en trof daar de twee verdachten met de tas. De politie werd gealarmeerd die de dames aanhield. De gestolen tas werd teruggegeven aan de vrouw maar die miste wel spullen uit haar tas, waaronder sigaretten, een mobiele telefoon en contant geld. Ze heeft aangifte gedaan.

De 20-jarige was het niet eens met de aanhouding. Ze verzette zich hevig door de agenten en de beveiligers te schoppen. Ze beledigde daarbij de agenten op grove wijze. De politie doet aangifte van belediging en mishandeling tegen haar. De 36-jarige medeverdachte hield zich rustig. Beiden werden ingesloten en zitten nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.