Aanhoudingen verricht na dreiging met vuurwapen op de Merwedestraat

25 juli 2010

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 24 juli op zondag 25 juli twee mannen van 19 en 29 jaar en een 22-jarige vrouw, allen uit Dordrecht, aangehouden op de Merwedestraat. De politie kreeg rond 04.15 uur de melding dat een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp dreigde dan wel zwaaide op de Kerkbuurt in Sliedrecht.

Volgens getuigen was er een opstootje voor een aldaar gelegen horecagelegenheid waarna een van de aangehouden verdachten naar een auto liep en vervolgens met het wapen dreigde. De mensen op straat werden daarop de horecagelegenheid in gedirigeerd waarna de drie verdachten in een auto stapten en wegreden. De inmiddels gealarmeerde politie traceerde de auto op de A15/N3.

Op de Merwedestraat werden de drie inzittenden overmeesterd en ingesloten in het politiebureau. Een vuurwapen werd niet aangetroffen in de auto. Mogelijk is dit onderweg weggegooid. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.