Gestolen auto teruggevonden op de Abel Tasmanstraat

26 juli 2010

DORDRECHT - De politie heeft een gestolen auto teruggevonden en een verdachte in ieder geval voor heling van de auto aangehouden. Op maandag 26 juli 2010 rond 03.00 uur zagen agenten de auto rijden bij de Abel Tasmanstraat in Dordrecht.

Zij herkenden de auto als gestolen en reden er achteraan. De bestuurder verhoogde de snelheid maar stopte op de Zuidendijk. Hij stapte uit en rende weg. Een agent ging direct op zoek in de voortuinen en vond de verdachte in de bosjes van een woning aan de Van Speykstraat. De 33-jarige man uit Dordrecht had een groot mes bij zich.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.