Frietkraam in brand aan de Rijksstraatweg

28 juli 2010

DORDRECHT - Een mobiele frietkraam is op dinsdagmiddag 27 juli 2010 in brand gevlogen. De 44-jarige eigenaar uit Ridderkerk had dinsdag nog met zijn kraam op de markt in Monster gestaan. Hij rook daar een brandlucht en de afzuiger viel die dag uit. Hij kon de oorzaak niet vinden.

Aan het einde van de middag zette hij zijn kraam in de stalling bij de Rijksstraatweg in Dordrecht. Even later vloog de snackwagen in brand. Brandweerlieden haalden drie gasflessen uit de kraam. De brandweer vermoedt dat de oorzaak ligt aan kortsluiting en de brand begon vermoedelijk bij de afzuiger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.