Aangehouden voor vernieling en overlast aan de Vriesestraat

28 juli 2010

DORDRECHT - In een winkel aan de Vriesestraat in Dordrecht hebben agenten op dinsdagavond 27 juli 2010 een 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Vanuit de winkel belde men dat de verdachte daar overlast veroorzaakte.

Binnen lag de man half op een stoel en was mogelijk dronken of had drugs gebruikt. De 24-jarige had een tafeltje vernield. De politiemensen namen hem mee naar het bureau. Daar was hij agressief. De andere dag herinnerde de verdachte zich weinig meer van het voorval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.