Schuilende verdachte aangehouden op de Vrieseweg

28 juli 2010

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Franeker is in een school aan de Vrieseweg in Dordrecht aangehouden. Bij de meldkamer kwam op dinsdagavond 27 juli 2010 een inbraakmelding binnen vanuit de school. Agenten gingen direct naar het pand.

Op dat moment was het erg slecht weer en mogelijk kon het alarm dus veroorzaakt zijn door waterlekkage. De agenten gingen binnen toch op zoek. Op zolder zagen zij natte vlekken op de grond. Vanuit een hoek kwam de verdachte tevoorschijn die ‘goedenavond’ tegen de politiemensen zei.

Ze hielden hem aan. De verdachte had een mes bij zich. De man vertelde dat hij ergens binnen een slaapplek zocht in verband met het slechte weer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.