Bonken en schreeuwen aan de Merwedestraat

30 juli 2010

DORDRECHT - Agenten hebben een 55-jarige man uit Dordrecht meegenomen naar het bureau. Op donderdagavond 29 juli 2010 kreeg de politie een melding dat de man stond te schreeuwen. Verder bonkte hij op de ramen van een supermarkt aan de Merwedestraat in Dordrecht.

Politiemensen vonden de man die dronken was en waarschijnlijk hierdoor was er niet goed met hem te praten. Uit controle bleek dat er nog een vonnis voor de 55-jarige man openstond van drie dagen hechtenis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.