Belediging parkeercontroleurs op de Voorstraat

30 juli 2010

DORDRECHT - Voor belediging van twee parkeercontroleurs is een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De controleurs keken op donderdagavond 29 juli 2010 of er een geldig parkeerkaartje lag in een auto die stond op de Voorstraat in Dordrecht.

De verdachte kwam kwaad uit een horecagelegenheid en zei dat de automaat geen vijftig cent munten accepteerde en dat er daarom geen geldig kaartje in het voertuig lag. Een controleur ging samen met de man naar de automaat en op dat moment accepteerde deze wel de munt.

De verdachte trapte uit woede tegen de automaat en ging weer naar binnen. Kort hierop kwam hij weer boos naar buiten en beledigde de parkeercontroleurs een paar keer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.