Belediging van poltieman op de Pelserstraat

01 augustus 2010

DORDRECHT - Nadat een 21-jarige vrouw uit Dordrecht politiemensen beledigde op straat hielden zij haar aan. De agenten gingen op zaterdagmorgen 31 juli 2010 naar een overlastmelding op de Pelserstraat in Dordrecht.

De vrouw had ruzie gemaakt met een vriendin nadat de twee de hele nacht hadden gedronken. De verdachte had haar twee kinderen bij zich. Op straat begon ze de politiemensen te beledigen en te bedreigen. De vrouw was duidelijk onder invloed van alcoholische drank. De agenten namen haar mee naar het bureau. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.