Gestolen auto klemgereden op de Vogelplein

02 augustus 2010

DORDRECHT - Agenten hebben een gestolen auto klemgereden en de twee inzittenden aangehouden. Op zondagmiddag 1 augustus 2010 kwam een melding dat er in Sliedrecht een auto gestolen was.

Na onderzoek zagen agenten de auto staan in de Eemkerkstraat in Dordrecht. Plotseling reed de auto met hoge snelheid weg en de agenten raakten het voertuig kwijt bij de Reeweg-Oost. Enkele minuten later zagen de politiemensen de auto weer en zetten de achtervolging in. Bij het Vogelplein reden ze de gestolen auto klem. Hierin zaten twee mannen van 43 en 44 jaar uit Dordrecht. Zij zijn aangehouden. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.