Kenteken gesignaleerd op de Crayensteynstraat

03 augustus 2010

DORDRECHT - Op de Crayensteynstraat in Dordrecht hebben agenten een bestelwagen in beslag genomen. Ze zagen deze auto rijden op dinsdag 3 augustus 2010 rond 01.30 uur. In het voertuig zaten vier personen. Alleen de bestuurder kon zich legitimeren met een paspoort. Een inzittende liet niet direct een identiteitsbewijs zien maar uiteindelijk wel.

Twee andere mannen hadden geen papieren bij zich en de politiemensen namen hen mee. De agenten controleerden het voertuig met een Pools kenteken omdat deze gesignaleerd stond. Als vermelding stond daarbij dat de auto in beslag genomen moest worden. De vier mannen die in de auto zaten zijn 36, 37, 43 en 54 jaar en verblijven in Hardinxveld-Giessendam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.