Inbreker op plezierjacht aan de Badweg aangehouden

03 augustus 2010

DORDRECHT - De politie heeft na onderzoek een 34-jarige man aangehouden voor een inbraak in een pleziervaartuig. De inbraak gebeurde tussen 18 en 19 mei 2010 in de jachthaven aan de Badweg in Dordrecht. Iemand kwam via het veiligheidsluik het vaartuig in en dronk binnen wat.

Naar aanleiding van een DNA-spoor kwam de politie bij de 34-jarige man. Deze bekende na zijn aanhouding op 2 augustus 2010 dat hij in het pleziervaartuig was geweest. Hij wilde daar slapen maar dat lukte niet. In de loop van de nacht van 19 mei 2010 had hij het vaartuig weer verlaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.