Man aangehouden op verdenking woninginbraak op de Frans Lebretlaan

07 augustus 2010

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is vrijdagavond 6 augustus aangehouden op verdenking van woninginbraak. De politie kreeg die avond een melding dat aan de Frans Lebretlaan een verdacht persoon rondliep.

Toen een agent poolshoogte gingen nemen, hoorde deze glasgerinkel en zag een man met een tas vanuit de tuin van een woning komen lopen. De agent hield hierop de man staande en controleerde de tas. In de tas werden twee laptops aangetroffen. De man bekende direct dat hij de laptops gestolen had uit de woning, waarop de man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.