Man aangehouden na straatroof aan het Statenplein

08 augustus 2010

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 8 augustus is een 30-jarige man aangehouden op verdenking van diefstal met geweld. Een 15-jarige jongen wilde die nacht geld pinnen bij een automaat aan het Statenplein.

Vervolgens kwam er een man op hem aflopen die de jongen om geld vroeg. Toen de jongen geen geld wilde geven, pakte de man het zojuist gepinde geld af en ging er vandoor. De jongen belde de politie, die de man aan de hand van het signalement even later wist aan te houden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.